Kryvyj Rih

Oef, wat een geluk, de motoren staan er nog en alles hangt er nog aan!!

Voor we aan onze helse toch kunnen beginnen, gaat Seb even snuisteren op een lokale auto markt. Bij ons heb je wekelijkse groenten en fruit markt, en hier hebben ze dus een markt waar je echt alles voor je auto kan kopen. Uiteindelijk heeft Seb de sticker van Oekraïne gevonden, waardoor we dus kunnen ‘bewijzen’ dat we hier geweest zijn! De verkoper was zo geïnteresseerd dat hij zijn kraam alleen achterliet en helemaal met Seb terug mee gewandeld is om de moto’s te kunnen zien… “you crazy” kwam er voor de verandering weer uit… (kim)

Op weg dan maar richting Odessa, maar deze keer over boeren weggetjes! Ik geef toe dat het veel aangenamer rijden is, zeker met ons schaapje onder onze edele achtersten, maar het is natuurlijk wel veel trager. Onderweg was er af en toe een stukje asfalt te bespeuren tussen alle putten door, dus dat was weer een meevaller!

We waren net goed aan het rijden toen we ons wolkje weer zagen hangen….hij heeft ons gemist en geeft onderweg het beste van zichzelf waardoor wij alletwee drijfnat zijn!  De regen geeft Seb echter weer een excuus om door een aantal grote plassen te rijden, en nog maar eens te rijden, en nog eens, om toch maar een leuke foto te hebben….zucht!

We zijn uiteindelijk in een piratenhotel terecht gekomen op een stuk baan waar we helemaal niet moeten zijn, maar ‘who cares’, we zitten binnen en droog, alhoewel….. de douche lekt een beetje door de muur door waardoor het tapijt in de slaapkamer een beetje erg nat is, ge hebt nog net geen zwemvliezen nodig om naar het wc te gaan. Net naast het hotel is een oude landingsbaan van de USSR nog te vinden met een hoop vliegtuigen, Seb was weer in zijn nopjes van al die oude Aeroflot vliegtuigen gezien te hebben. Volgende halte is Odessa, de parel van de Zwarte Zee voor 3 dagen welverdiende rust, al zeg ik het zelf! (kim)

Jul 13 2012

1 COMMENT
 1. mum

  salut les globe-trotters!
  chouettes commentaires et on a vraiment l’impression de vivre vos aventures avec vous.
  Daddy et moi avons encore volé en Aeroflot: sur la carlingue intérieure de gros sparadraps étaient collés pour colmater. Vraiment de quoi voler en confiance …
  Have fun.

  07-14-2012, 1:31 pm Reply
LEAVE A REPLY

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.
Wandering Souls